З України видворили ще одного кримінального авторитета

З України видворили ще одного кримінального авторитета

Фото
Укрінформ
Громадянин Грузії, який відбував покарання у колонії у Хмельницькій області за пограбування, примусово видворений за межі України.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Працівники карного розшуку поліції в Хмельницькій області спільно з колегами із управління стратегічних розслідувань, спецпризначенцями та співробітниками управління Державної міграційної служби видворили за межі України із забороною подальшого в’їзду 36-річного громадянина Грузії, який відбував покарання у Райківецькій виправній колонії за пограбування і мав статус "смотрящого за зоною", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що "кримінальний авторитет" мав прізвисько Тимур.

З України видворили ще одного кримінального авторитета / Фото: npu.gov.ua

Читайте також: У Харкові поліція зірвала кримінальну "сходку"

У Нацполіції розповіли, що у грудні 2014 року Оболонським районним судом Києва чоловік був засуджений за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України і відбував покарання в Райківецькій виправній колонії.

Термін його ув’язнення добіг завершення, а незадовго до цього Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про примусове видворення громадянина Грузії за межі України із забороною подальшого в’їзду, "оскільки після виходу на свободу він мав намір повернутися в злочинні кола для організації та вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів".

Тож 4 січня працівники кримінальної поліції Хмельниччини спільно з колегами із міграційної служби у супроводі спецпризначенців доставили чоловіка в аеропорт Бориспіль, звідки літаком відправили в країну походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-