На Луганщині розгорнули 66 пунктів обігріву

На Луганщині розгорнули 66 пунктів обігріву

Укрінформ
У Луганській області запрацювали 66 пунктів обігріву та допомоги.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації Сергій Філь.

«Зараз найнезахищенішим мешканцям Луганщини особливо потрібна підтримка. Та і кожен може опинитися у ситуації, коли нічого протиставити стихії. По області запрацювали 66 пунктів обігріву та допомоги. Їх адреси публікую нижче. Будь ласка поділіться цією інформацією зі своїми друзями. Комусь вона зможе врятувати життя», - написав Філь.

Найбільше таких пунктів розгорнуто в місті Рубіжне – 7. Серед районів першість тримає Новоайдарський. Тут створено 20 пунктів обігріву, причому цілих три – у прифронтовому селі Кримське.

Читайте також: Укравтодор готується до циклону, створили кризовий штаб

Крім того, як повідомляє прес-служба ЛОДА, на дорогах області працює вся техніка ДП «Луганський облавтодор». Задіяні 120 одиниць техніки та 160 співробітників. Вони працюють цілодобово. Зараз повністю забезпечено проїзд автомобільними дорогами Луганської області та не допущено перекриття доріг, обмеження руху для вантажного та пасажирського транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-