МІП проводить комунікаційну кампанію на підтримку Екологічної стратегії - 2030

МІП проводить комунікаційну кампанію на підтримку Екологічної стратегії - 2030

Відео
Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України проводить комунікаційну кампанію з підвищення екологічної свідомості громадян та підтримки Екологічної стратегії – 2030.

Про це повідомляється на сторінці відомства у facebook. "Піклуйся про свою країну - сортуй відходи! Комунікаційна кампанія Міністерства інформаційної політики України з підвищення екологічної свідомості громадян та підтримки Екологічної стратегії – 2030", - йдеться у повідомленні.

Автори ролику закликають українців сортувати сміття, адже несортоване не підлягає переробці, а отже шкодить навколишньому середовищу. Громадяни мусять піклуватися про свою країну, тим більше, якщо хочуть наблизитися до європейських цінностей.

В іншому ролику йдеться про пластик. Українців тут просять зменшити використання одноразового пластику, який частіше за все не переробляється та дуже сильно шкодить екології.

Є відео, у якому автори просять співвітчизників замислитися над проблемою нестачі води та почати використовувати її раціонально.

Ролики можна переглянути на youtube або у соціальних мережах.

Читайте також: Бренд Ukraine NOW презентували у Польщі, Німеччині та Чехії

Як наголошував раніше міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, ухвалення законопроекту «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2030 року» змінить екологічний курс країн на європейський. Охорона довкілля має бути у пріоритетах державної політики, українці мають дивитися на всі сфери життя крізь екологічну призму, а бізнес – поступово переходити до екологічно дружніх процесів виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-