Львівська ОДА просить покарати дорожників за потрійне ДТП з жертвами

Львівська ОДА просить покарати дорожників за потрійне ДТП з жертвами

Укрінформ
Львівська ОДА просить правоохоронців притягнути до відповідальності керівників дорожніх служб, відповідальних за стан траси Львів-Шегині, на якій сьогодні сталося потрійне ДТП із жертвами.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

"Ми не беремось прогнозувати, за яких обставин відбулась автотранспортна пригода, ми впевнені, що слідство неупереджено надасть висновки, однак, ця ситуація має стати предметом для прискіпливого вивчення.

Якщо ДТП вчинене через неналежно розчищені дороги – винних треба притягнути до відповідальності. Недопустимо, щоб на дорогах Львівщини гинули люди, через неорганізовану роботу дорожніх служб", - зазначив заступник голови ЛОДА Роман Филипів.

Читайте також: На Львівщині зіштовхнулися автоцистерна й мікроавтобуси, є жертви

Як повідомляв Укрінформ, на світанку 3 січня на автодорозі Львів-Шегині сталося потрійне зіткнення: автоцистерна не розминулася із двома мікроавтобусами. У результаті ДТП загинуло дві та травмовано п`ять осіб. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-