У Вінниці Дідів Морозів та Снігурок збирають на велопарад

У Вінниці Дідів Морозів та Снігурок збирають на велопарад

Укрінформ
У Вінниці в суботу відбудеться «Велопарад Дідоморозів» – на байках містом проїдуться учасники з атрибутами Діда Мороза, Санта Клауса або св. Миколая та Снігурки.

Про це йдеться на сторінці у Facebook спільноти «Критична маса».

«Традиційно радіємо новому року і намагаємось цікаво проводити час і продовжувати славні традиції. Тому запрошуємо всіх на дев’ятий вінницький «Велопарад Дідоморозів». З собою обов'язково мати атрибут Діда Мороза, Санта Клауса або св. Миколая, Снігурки або просто прикрасити свій велосипед. Прокатаємось містом і створимо собі і мешканцям новорічно-різдвяний настрій», - йдеться у повідомленні.

Учасники велопараду стартуватимуть у суботу опівдні з центральної площі міста – майдану Незалежності й під час пробігу завітають до головних новорічних локацій Вінниці і проїдуть головними магістральними вулицями.

Читайте також: Чигирин побив власний туристичний рекорд

Фінішує велопарад біля культурного центру «Підкова». На фініші всі учасники зможуть взяти участь в конкурсі на найліпший костюм у чотирьох номінаціях – «Велодідомороз», «Велоснігурка», «Новорічний Олень» (найкраще прикрашений байк) та «Навколоноворічний креатив». Переможцям конкурсу організатори велопараду обіцяють призи.

Фото: moemisto.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-