Вінничани заборгували 73 мільйона гривень за спожите тепло

Вінничани заборгували 73 мільйона гривень за спожите тепло

Укрінформ
Мешканці Вінниці станом на середу заборгували за спожите тепло 73 мільйона гривень.

Про це йдеться у повідомленні комунального підприємства Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго», яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Проблема розрахунків за спожиті послуги споживачами залишається досить серйозною. Станом на 2 січня заборгованість населення перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» становить 73 мільйона гривень. Серед них є багато несплачених нарахувань за листопад 2018 року», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Опалення та гаряча вода у Києві подорожчали на 22%

Згідно з повідомленням, така сума заборгованості за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання виникла не за один рік. Зафіксовані непоодинокі випадки, коли споживачі не сплачують за спожиті послуги 5, а то й 10 років. Так, серед містян-боржників є рекордсмен, на особовому рахунку якого несплачена сума у розмірі 275,301 гривень.

Читайте також: У Сєвєродонецьку енергетики зупиняють роботу тролейбусів через борги

На рахунках 1699 споживачів несплачені суми від 10 тисяч гривень і більше. А 1350 споживачів боргують за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання понад від 5 до 10 тисяч гривень.

Як повідомляло агентство, станом на 22 грудня 2018 року борги населення за спожите тепло становили понад 96 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-