На Дніпропетровщині протестували працівники Північного ГЗК

На Дніпропетровщині протестували працівники Північного ГЗК

Укрінформ
Працівники Північного ГЗК, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині, вийшли з пікетом під стіни Тернівського районного суду та прокуратури, аби привернути увагу до незаконного збільшення робочого часу працівників дробильних фабрик.

Про це повідомив голова профбюро профспілки гірничо-металургійного комплексу «Свобода праці» Ігор Токовенко на своїй сторінці у Facebook.

«Працівники Північного ГЗК провели пікет під Тернівськими судом та прокуратурою з метою привернення уваги правоохоронних органів до незаконного збільшення робочого часу працівників дробильних фабрик з 36 до 40 годин на тиждень», - написав Токовенко.

Він додав, що зараз на розгляді суду знаходяться заяви кількох працівників, а раніше, 20 грудня, з цього приводу відбувся мітинг робітників на Алеї слави комбінату.

За словами організаторів акції, від самоуправства керівництва підприємства постраждали працівники 3-х дробильних фабрик.

Читайте також: У Мінфіні відзвітували про завершення бюджетного 2018 року

ПрАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» — найбільше гірничодобувне підприємство Європи з закінченим циклом підготовки доменної сировини — залізорудного концентрату та обкотиша. Комбінат розташований у Кривому Розі Дніпропетровської області. Входить в групу «Метінвест».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-