Жахлива ДТП на Миколаївщині: лікарі борються за життя жінки та дитини

Жахлива ДТП на Миколаївщині: лікарі борються за життя жінки та дитини

Укрінформ
На Миколаївщині прооперували жінку, яка постраждала в ДТП, де загинуло восьмеро осіб. Лікарі також продовжують боротися за життя восьмирічної дитини.

Про це в соцмережі Facebook написав заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Євген Шевченко.

“В Казанківському районі сталася жахлива ДТП, в результаті якого загинуло вісім осіб, серед яких і діти. Одразу після того, що сталося, начальник управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА Павло Георгієв узяв під особистий контроль стан та процес лікування жінки та дитини, які вижили у ДТП біля Казанки. Жінку проперовано та стабілізовано. Наразі вона знаходиться у Новобузькій районній лікарні, де біля неї чергують місцеві та обласні фахівці”, - підкреслив заступник голови ОДА.

Щодо постраждалої восьмирічної дівчинки, то, за його словами, після надання першої невідкладної медичної допомоги, під контролем лікарів з обласної лікарні, постраждалу спочатку доправили до Нового Бугу, де зробили обстеження за допомогою спеціального обладнання, а ввечері перевезли в обласний центр – до обласної клінічної дитячої лікарні.

Читайте також: У Миколаївській області в ДТП загинуло 5 дорослих та 3 дитини

“Стан її залишається стабільно важким, але маємо надію, що з Божою допомогою та завдяки нашим фахівцям дитина одужає. Всі необхідні ліки та витратні матеріали в лікарні є в повному обсязі. Лікарі продовжують боротися за життя дитини”, - уточнив Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня на Миколаївщині в результаті ДТП загинули восьмеро людей, серед яких троє дітей, та двоє осіб травмовані. Зіткнення двох легковиків сталося близько 11:00 на 200 км + 600 метрів автодороги Н-11 «Дніпро - Миколаїв» на виїзді із смт Казанка.

У салоні автомобіля Mazda знаходилось подружжя з Казанки. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна жінка з чисельними травмами госпіталізована. У легковику Opel перебувала родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Непритомну дівчинку, віком близько восьми років, доправили в лікарню. 39-річний водій та шестеро пасажирів авто: троє дорослих 33-х, 53-х, 55-ти років та троє дітей п’яти, 13-ти років і семимісячне немовля загинули.

На відео, яке зафіксувала камера відеоспостереження, розташована у придорожньому магазині, видно, що водій автомобіля Mazda, рухаючись з боку смт Казанка у напрямку міста Новий Буг, виїхав на смугу зустрічного руху, здійснюючи обгін мікроавтобуса, та допустив зіткнення з автомобілем Opel, в якому їхала родина з дітьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-