Вбивство чотирьох людей у Вінниці: поліція затримала підозрюваного

Вбивство чотирьох людей у Вінниці: поліція затримала підозрюваного

Укрінформ
У Вінниці чоловікові напередодні оголошено підозру в умисному вбивстві чотирьох людей - матері, колишньої дружини та двох дітей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"1 січня, затриманому вчора 30-річному вінничанину слідчими слідчого управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей, серед яких його матір, колишня дружина та двоє малолітніх дітей", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, більше доби знадобилося вінницьким поліцейським аби зібрати достатньо доказів для оголошення зловмиснику про підозру.

Над розкриттям цього злочину працювали близько ста поліцейських – слідчі слідчого управління поліції, криміналісти, оперативники відділу розкриття вбивств обласного главку поліції та весь особовий склад міського відділу поліції.

Слідством відпрацьовувалися усі можливі версії трагедії, внаслідок якої загинула родина.

Читайте також: У Вінниці жорстоко вбили чотирьох людей, двоє з яких діти

За повідомленням, ключова версія вбивства – чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Відтак, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він надав інформацію слідству, де викинув молоток, яким завдавалися смертельні удари. Поліцейські відшукали та вилучили знаряддя злочину.

Слідство клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді взяття під варту.

За вбивство чотирьох людей зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня в квартирі у м. Вінниці було виявлено без ознак життя двох жінок та хлопчика. Також у квартирі перебувала 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яка пізніше померла у лікарні.

На момент приїзду поліцейських в квартирі знаходився 30-річний чоловік, який і викликав “швидку” та заявив, що “виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина”. За попередньою інформацією, потерпілі загинули від завданих травм голови.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство кількох людей). Чоловіка спочатку було доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-