Тергромади зможуть долучитися до навчання з Основ еHealth

Тергромади зможуть долучитися до навчання з Основ еHealth

Децентралізація
Укрінформ
Освітні платформи Відкритого Університету Майдану та EdEraпропонують онлайн-курс із Основ реформи охорони здоров’я з допомогою eHealth.

Про це повідомляє портал "Децентралізація".

"Новий онлайн-курс дасть відповіді на багато запитань щодо впровадження медичної реформи з eHealth. Підписання декларацій про вибір сімейного лікаря та пряме фінансування послуг первинної медичної допомоги за кожного пацієнта стало можливим завдяки електронній системі охорони здоров’я - еHealth. І це лише перші кроки до переходу на електронний документообіг в українських медичних закладах", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Волині створили 50 ОТГ та 26 ЦНАПів

В програмі онлайн-курсу: основи реформи охорони здоров’я, переваги національної системи eHealth, як обрати медичну інформаційну систему для медичного закладу, організація роботи медичної інформаційної системи для керівників медичних закладів.

Курс «Основи реформи охорони здоров’я з допомогою eHealth» розроблено Відкритим Університетом Майдану (ВУМ) та EdEra за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у співпраці з естонським агентством eGovernance Academy.

Програма "U-LEAD з Європою" фінансується спільно Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Фото: decentralization.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-