На Київщині дві маршрутки потрапили у ДТП, є постраждалі

На Київщині дві маршрутки потрапили у ДТП, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На трасах Київщини потрапили у ДТП два маршрутних автобусів. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали близько 15 пасажирів.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

“Так, інформація про ДТП в Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам’янка надійшла на спецлінію 102 поліції Київщини о 6.30 год. Водій маршрутного автобуса «ГалАЗ», виконуючи зупинку для посадки пасажира, зупинився частково на правій смузі руху. У цей час водій вантажного автомобіля DAF, який рухався у попутному напрямку, здійснив зіткнення з автобусом. Шестеро пасажирів отримали травми різного ступеню тяжкості і були госпіталізовані”, - йдеться у повідомленні.

Інформація про іншу ДТП на трасі Київ-Одеса, за даними поліції, надійшла на 102 о 7:25. Так, на контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква після перевірки документів водій вантажівки розпочав рух, в у цей час водій маршрутки Mercedes Sprinter здійснив зіткнення з вантажівкою. Уточнюється, що дев’ятеро пасажирів каретою швидкої допомоги були доправлені до лікарні.

На місцях ДТП працюють поліцейські, рятувальники, медики. Працівники поліції встановлюють особисті дані на потерпілих, опитуються свідки, встановлюються усі обставини ДТП.

Читайте також: ДТП у Харкові: нова експертиза встановила, що Зайцева їхала 106 км/год

Зазначається, що загалом за минулу добу поліцейські задокументували 106 ДТП, з них 3 аварії, де постраждали люди. Наголошується, що основні причини аварійності – недотримання водіями швидкісного режиму та правил маневрування.

У поліції також закликали громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та не забувати про особисту безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-