У Дніпропетровській області зняли обмеження руху транспорту

У Дніпропетровській області зняли обмеження руху транспорту

Укрінформ
У трьох областях України залишається обмеженим рух великовагового та громадського транспорту, на дорогах Дніпропетровської області обмеження знято.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великовагового та громадського транспорту у Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях. У Дніпропетровській області знято обмеження руху", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 15. 00 ускладнено рух у Полтавській області: на автошляху М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Бригадирівка Хорольського р-ну (затор близько 22 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Рух періодично поновлюється. Всього залучено 24 од. техніки та 44 чол., в тому числі від ДСНС 11 од. тех. та 30 чол. о/с, з них 3 пересувні пункти обігріву.

Крім того, ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове протяжністю близько 15 км. Організовано пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (залишається 25 чол.). Всього залучено 9 од. тех. та 21 чол., в тому числі від ДСНС 4 од. техніки та 14 чол., з них 2 пересувних пункти обігріву.

До Полтавської області додатково направлено важку інженерну техніку..

Координацію робіт здійснює штаб Укравтодору з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування.

На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця.

Читайте також: Через сніг Полтавщина "застрягла" у багатокілометрових заторах

Всього надано допомогу у буксируванні понад 786 транспортних засобів, у яких перебувало близько 1 тис. 700 осіб. Для надання допомоги у буксируванні транспортних засобів від ДСНС залучалось понад 900 осіб та 250 од. техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-