На Дніпропетровщині запустили мобільний додаток MY POL

На Дніпропетровщині запустили мобільний додаток MY POL

Укрінформ
На території Дніпропетровської області з 26 грудня працюватиме мобільний додаток MY POL для виклику поліції.

Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс, інформує прес-служба МВС.

“За допомогою додатка робота кожного поліцейського зможе бути оцінена. Крім цього, сервіс дає можливість отримувати термінові сповіщення від поліції. Зокрема, на прикладі ускладнень дорожнього руху у зв’язку з погодними умовами, ми могли б поінформувати водіїв, які рухають у напрямку затору, побудувати свій маршрут відповідно до умов. Також, за допомогою додатку, ми плануємо пришвидшити реагування на подію, адже відпадає потреба заповнювати картку, як при телефонному дзвінку – при встановленні мобільного додатку користувач вже вказав всю необхідну інформацію”, – зазначив Богоніс.

За словами розробника програми Дмитра Подворчанського, мобільний додаток для миттєвого виклику поліції My Pol було створено у 2016 році.

Читайте також: На Дніпропетровщині зі снігових заметів витягли понад 100 авто

“Сьогодні програма успішно працює вже у 10 областях України, але користувачів з Дніпропетровської області – найбільше. У наступному році плануємо охопити користувачів з інших областей України, додати функцію відправки фото від користувачів для більш ефективного реагування. У подальшому плануємо додати можливість відправки відео та запровадження електронного кабінету водія”, – повідомив Подворчанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-