На Київщині рятувальники втягнули зі “снігового полону” 10 автівок та два автобуси

На Київщині рятувальники втягнули зі “снігового полону” 10 автівок та два автобуси

Фото, відео
Укрінформ
У Київській області у зв’язку з погіршенням погодних умов рятувальники залучалися до проведення аварійних робіт з буксирування автомобілів на автошляхах.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Київській області.

«Так, до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 5-му кілометрі автодороги Згурівка-Середівка стався затор, в якому застрягли 10 легкових автомобілів та два рейсові автобуси... Після проведення аварійно-рятувальних робіт рух на даній ділянці дороги було повністю відновлено, всі автомобілі відбуксовані», - йдеться у повідомленні.

Також, до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині в сніговому заметі застрягли 8 автомобілів. На місце події виїхав черговий караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тараща. Було встановлено, що транспортні засоби потрапили в снігову пастку.

«26 грудня о 03:58 до оперативно-диспетчерської служби Кагарлицького району надійшло повідомлення про те, що у селі Гребені у зв`язку з погодними умовами застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів дістались до місця події та допомогли автомобілю вибратися із снігової пастки», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: У чотирьох областях через сніг обмежили рух транспорту

О 07:35 до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 10-му кілометрі автодороги Згурівка-Майське у зв’язку з погодними умовами в сніговому переметі застряг шкільний автобус з 30 учнями.

На місце події було направлено черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Згурівка. Автобус з учнями було витягнуто з перемету, після чого школярі попрямували до школи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-