У Житомирі Святого Миколая звільнили через хамство

У Житомирі Святого Миколая звільнили через хамство

Укрінформ
У Житомирі актора Руслана Мороза, який виконував роль Святого Миколая у будиночку біля головної ялинки міста, звільнили після конфлікту із членом виконкому Вірою Гринишиною, під час якого він хамив жінкам.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Житомирська міська рада.

«Після неприйнятної ситуації, яка склалася у неділю, ми вирішили, що працювати у будиночку Святого Миколая Руслан Мороз не буде. Ми вже знайшли іншого актора на роль Святого Миколая», - прокоментувала ситуацію начальник управління культури міськради Ніна Рябенко.

Раніше Віра Гринишина написала у Facebook, що Мороз є відвертим сепаратистом, який під приводом українського святого спілкується з дітьми.

«Ми з родиною були на Різдвяному ярмарку, і я побачила, що в резиденції Святим Миколаєм працює відомий у місті прихильник руского міра Руслан Мороз. Нагадую, що Мороз є членом кількох проросійських організацій у місті, зокрема прес-секретарем «Русского содружества». Також Мороз активно захищає сепаратиста Муравицького, якого судять у Житомирі за державну зраду», - написала Гринишина.

Читайте також: Кевіну Спейсі загрожує до п'яти років за непристойні домагання до підлітка

За словами члена виконкому, актор агресивно відреагував на запитання про те, хто прийняв рішення призначити його виконувати функції Святого Миколая, почав її штовхати та заблокував їм із донькою вихід із будиночка. Свідком цього була заступник начальника міського управління культури. Після інциденту Віра Гринишина написала заяву в поліцію.

«З дітьми повинна працювати людина із проукраїнськими цінностями… Якщо ми хочемо виграти гібридну культурну війну з Росією, ми повинні почати із очищення власного міста», - резюмувала Гринишина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-