На виборах до Меденицької ОТГ в бюлетень не внесли прізвище одного з кандидатів

На виборах до Меденицької ОТГ в бюлетень не внесли прізвище одного з кандидатів

Укрінформ
Кандидата на голову ОТГ від “Об`єднання “Самопоміч” не внесли до бюлетеня на виборах у Меденицьку об`єднану територіальну громаду на Львівщині.

Про це на своїй сторінці у Facebookповідомила ця політична сила.

“Сьогодні, 23 грудня, в день виборів в Меденицьку об‘єднану територіальну громаду з‘ясувалось, що в бюлетнях «випадково забули» надрукувати ім‘я кандидата, підтримуваного політичною партією «Об‘єднання «Самопоміч», Степана Мазура, місцевого диякона в церкві”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спостерігачі складають акти та пишуть скаргу. Партія має намір звернутися до суду.

Читайте також: У "БПП" та "Батьківщині" заявляють про порушення на місцевих виборах

В інформації також вказується, що, крім випадку в Меденичах, спостерігачі від “Самопомочі” зафіксували агітаційну продукцію кандидата на голову Бібрської ОТГ Василя Марочканича, підтримуваного провладною партією БПП.

Як повідомлялося, у неділю, 23 грудня, проходять перші вибори депутатів і очільників сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у 78 ОТГ в 13 областях.

На Львівщині, зокрема, вибори проходять в Меденицькій ОТГ (Дрогобицький район), Лопатинській та Радехівській ОТГ (Радехівський район), Бібрській ОТГ (Перемишлянський район) та Зимноводівській ОТГ (Пустомитівський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-