ОПОРА фіксує випадки дочасної агітації

ОПОРА фіксує випадки дочасної агітації

Укрінформ
На Чернігівщині спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували 21 випадок непрямої дочасної агітації з ймовірним використанням бюджетних ресурсів.

Про це на сайті ОПОРи повідомляє координатор спостереження за виборами від мережі в Чернігівській області Наталія Висіканець.

"Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували 21 випадок непрямої дочасної агітації з імовірним використанням коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток територій", - йдеться у повідомленні.

Така агітація, зазначається, проводиться на користь народних депутатів. Найбільше випадків (11) пов’язані з іменем Олександра Кодоли ("Народний фронт"), 8 - Максима Микитася (БПП "Солідарність"). По одному випадку такого піару - в Олега Ляшка (Радикальна партія) та Сергія Березенка (БПП "Солідарність").

Для агітації народні обранці використовували публічні заходи, публікації в газетах, на сайтах органів місцевої влади та сторінках соціальних мереж. Вони розповідають, що ті чи інші заходи з розвитку територій та соціальної сфери проводяться завдяки їхнім зусиллям із залучення чи "вибивання" для цього бюджетних коштів.

Читайте також: Соціологи з’ясували, наскільки українці довіряють армії

Кодола, зокрема, ставить собі в заслугу реконструкцію басейну за 8,5 млн грн, встановлення інклюзивних майданчиків для дітей з інвалідністю, закупівлю медичного обладнання, відкриття футбольного поля зі штучним покриттям в Ніжині, виділення коштів на проекти у Варвинському Носівському та Срібнянському районах.

Микитась на зустрічах у кількох населених пунктах Ріпкінського району декларував, що "вклав" у розвиток 206-го округу понад 35 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-