Херсонські депутати не стали розглядати закриття рахунків у банках з російським капіталом

Херсонські депутати не стали розглядати закриття рахунків у банках з російським капіталом

Укрінформ
Херсонські депутати не захотіли включити до порядку денного п'ятниці питання щодо закриття рахунків комунальних підприємств, підпорядкованих Херсонській міській раді, у банках з російським капіталом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу запропонувати ще раз, повторно, проект (рішення міської ради - ред.) і включити його в порядок денний (сесії - ред.) для прийняття і вжиття заходів щодо закриття рахунків комунальних підприємств, підпорядкованих Херсонській міській раді, у банківських установах з російським капіталом. В проекті сказано, що керівники комунальних підприємств міста Херсона, підпорядкованих міській раді, мають протягом трьох днів закрити всі існуючі рахунки в банківських установах (з російським капіталом - ред.), відповідно до переліку. А перелік всім (депутатам міськради - ред.) відомий", - сказав у виступі на сесії депутат міськради Андрій Дмитрієв.

Як наголосив депутат, "у мене запитання: скільки ще наші комунальні підприємства будуть фінансувати Російську Федерацію, і скільки ще куль, виготовлених за рахунок цього фінансування, будуть вбивати наших воїнів".

Читайте також: НБУ ліквідовує "дочку" російського ВТБ

Під час голосування щодо включення даного питання до порядку денного сесії, пропозицію депутата Дмитрієва підтримали лише 16 із 42 депутатів, присутніх у момент голосування у сесійній залі. 26 депутатів - не голосували. Відтак, даний проект рішення не було включено до порядку денного через відсутність необхідної кількості голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-