Мешканцям зруйнованих від вибуху газу будинків у Херсоні виплатять 70 тисяч

Мешканцям зруйнованих від вибуху газу будинків у Херсоні виплатять 70 тисяч

Укрінформ
У Херсоні жителям зруйнованих 17 грудня від вибуху природного газу двох приватних житлових будинків (один будинок зруйнований повністю, а в другому від вибухової хвилі впала стіна) виплатять з міського бюджету загалом 70 тис. гривень фінансової допомоги.

За це проголосували у п'ятницю на сесії депутати Херсонської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тим людям, які у нас постраждали від вибуху газу в житловому будинку, надається фінансова допомога. 50 тис. гривень - будинку, який був зруйнований (повністю - ред.), і 20 тис. гривень - який зруйнований частково", - сказав під час розгляду питання щодо змін до міської комплексної програми "Соціальний захист" головуючий на сесії міський голова Володимир Миколаєнко.

За комплексну програму "Соціальний захист" із внесеними до неї змінами проголосували на сесії 47 із 49 депутатів, присутніх у момент голосування у сесійній залі. 2 депутати не голосували.

Читайте також: У Херсоні у житловому будинку стався вибух, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 17 грудня під кінець дня у приватному житловому будинку по вулиці Грибоєдова стався вибух природного газу, в результаті якого даний будинок було зруйновано вщент, і частково зруйновано сусідній будинок, в якому від вибухової хвилі впала стіна. Постраждали дві людини - 36-річний власник зруйнованого будинку та 16-річний хлопець із сусіднього будинку. Обох госпіталізовано до обласної і дитячої обласної лікарень, відповідно у тяжкому стані і стані середньої тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-