Полторак наказав наступного року заселити моряків Одещини у нові будівлі

Полторак наказав наступного року заселити моряків Одещини у нові будівлі

Фото
Укрінформ
Під час робочої поїздки до Одеської області міністр оборони України Степан Полторак перевірив хід реконструкції та будівництва комплексу приміщень штабу ВМС в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Командувач ВМС ЗС України адмірал Ігор Воронченко доповів міністру оборони про хід розбудови сучасної інфраструктури базування, передислокації визначених військових навчальних закладів флоту, належного логістичного забезпечення військових моряків у пунктах постійної дислокації. Окрему увагу було приділено питанням соціального захисту військовослужбовців та членів їх родин", - зазначили у відомстві.

Зокрема, комплекс будівель включатиме штаб Командування флоту, Військово-морський інститут, коледж старшинського складу, ліцей, центр військово-музичного мистецтва, гуртожитки та житлові будинки для особового складу ВМС, а також їдальню, клуб і автомобільний парк.

За словами керівників будівельних організацій, які доповіли главі відомства про хід реконструкції, ремонтно-відновлювальні роботи здійснюються відповідно до плану-графіку робіт, з дотриманням державних будівельних норм з урахуванням специфіки військового об’єкту.

Звертаючись за підсумками наради до представників підрядних будівельних організацій, міністр оборони наголосив, що "у 2019 році бюджетне фінансування споруджуваних об’єктів інфраструктури Збройних Сил України, зокрема, ВМС ЗС України, буде істотно збільшено. Уже на початку року буде оголошено відповідні аукціони через систему PROZORRO, до участі в яких запрошуємо порядних і відповідальних підприємців України".

Читайте також: Полторак звільнив двох посадовців ВМС

Полторак поставив завдання командуванню ВМС - завершити комплекс робіт і передислокувати в 2019 році штаб ВМС до нового комплексу будівель, а також заселити інші об'єкти особовим складом ВМС.

Нагадаємо, близько півтисячі військовослужбовців-контрактників мали заселитися у шестиповерхову будівлю в Газовому провулку неподалік Західної військово-морської бази. Крім того, військове відомство зводить у селі Дачне Біляївського району казарму модульного типу на 300 ліжко-місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-