У Краматорську 17 дітей з вадами слуху безкоштовно отримали слухові апарати

У Краматорську 17 дітей з вадами слуху безкоштовно отримали слухові апарати

Фото
Укрінформ
У Краматорську 17 дітей з вадами слуху безкоштовно отримали слухові апарати, які були придбані в рамках акції Всеукраїнського благодійного фонду "Від серця до серця".

Про це повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

"20 грудня в Краматорській міській лікарні №1 17 дітям з вадами слуху видали слухові апарати, що були придбані в рамках акції Всеукраїнського благодійного фонду "Від серця до серця", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що за результатами 13 акції Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" – "Почуй світ", волонтерами України було зібрано 3 875 369, 23 грн, з яких 156 229, 34 грн зібрали волонтери Донецької області.

Читайте також: Напередодні Миколая харківські прикордонники здали кров для онкохворих дітей

Керівник "Центру слухової реабілітації" Олександр Мінаєв відзначив важливість такої події для дітей з вадами слуху та їх батьків.

У Краматорську 17 дітей з вадами слуху безкоштовно отримали слухові апарати

"Необхідно своєчасно видати слухові апарати діткам, аби вони мали змогу повноцінного розвитку мозку. У випадку, коли він отримує недостатню кількість зорової чи слухової інформації, наприклад, відбувається уповільнення діяльності однієї з півкуль. Тому ми як лікарі прагнемо якнайшвидше забезпечити дітей слуховим приладдям. Щоб дитина заговорила, вона має добре чути", – зауважив лікар.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-