Мер Миколаєва вийшов із

Мер Миколаєва вийшов із "Самопомочі"

Укрінформ
Голова Миколаївської міської ради Олександр Сєнкевич написав заяву про вихід з політичної партії “Об'єднання “Самопоміч”.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської міської ради.

"Це рішення продиктоване моїм бажанням бути людиною, яку не пов’язують з будь-якими політичними напрямками, особливо напередодні прийняття проекту бюджету на 2019 рік. Наступного року розпочинається передвиборча президентська кампанія, і я не хочу, щоб під час цієї кампанії моє членство в партії якимось чином політизувало мене особисто, мої дії, Миколаївську міську раду та місто Миколаїв в цілому... Від сьогоднішнього дня я перестаю бути членом “Об`єднання “Самопоміч”, від якої я обирався на виборах міського голови", - зазначив Сєнкевич.

Він вважає, що саме через політичну приналежність сьогодні у міській раді не проходить багато важливих для міста питань. Він наголосив, що є і залишиться міським головою для всіх миколаївців, незалежно від їх походження, релігійних, культурних або політичних уподобань.

Читайте також: У Миколаєві просять уряд віддати місту виставлену на приватизацію ТЕЦ

Сєнкевич також заявив, що не планує вступати до іншої політичної партії. Якщо у законодавстві буде норма, яка надасть можливість балотуватися на вибори без включення до партійного списку будь-якого політичного об’єднання, він планує йти на вибори, не вступаючи до жодної партії.

Фото: mkrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-