Торецьк досі без води

Торецьк досі без води

Укрінформ
У місті Торецьк Донецької області рятувальники та комунальні служби міста продовжують підвіз води населенню та до об'єктів соціальної інфраструктури міста.

Про це у середу повідомили в Головному управлінні ДСНС у Донецькій області.

«19 грудня Головним управлінням здійснено підвіз 247,3 куб. м технічної води та 17,2 куб. м - питної води. Всього з моменту залучення здійснено підвіз 374 куб. м технічної та 82,9 куб. м питної води. До підвозу води залучені сили та засоби Головного управління, а також комунальних служб міста», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що від Головного управління залучено 10 одиниць техніки та 40 чоловік особового складу.

Рятувальники констатували, що забір питної води можливий з водопровідного вузла (розташований в м. Торецьк, в резервуарі мається 2,500 куб. м питної води) та смт Новгородське Торецької міської ради. Забір технічної води можливий з 4 пожежних гідрантів, встановлених на трубопроводі з технічною водою з цілодобовою подачею води; 3 свердловин з технічною водою, а також 2 природних водойм.

Читайте також: Україна на засіданні ТКГ порушила проблему води у Торецьку - Геращенко

Додатково мається 7 колодязів питної води, розташованих у приватному секторі, для самостійного забору технічної води населенням.

Станом на 19 грудня без централізованого водопостачання залишається 42 813 людей.

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині через проблеми на водогоні Горлівка-Торецьк 17 грудня припинено водопостачання двох міст – Торецька та Залізне, а також двох селищ Північне та Південне, без води залишилося майже 43 тисячі людей.

У Торецьку через припинення водопостачання міста оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-