Зі снігового полону на Буковині врятували 16 вантажівок та

Зі снігового полону на Буковині врятували 16 вантажівок та "швидку"

Фото
Укрінформ
За минулу добу рятувальники на Буковині витягли зі снігу 16 вантажівок, 2 легковики та машину швидкої допомоги.

Про це повідомляють у прес-службі Управління ДСНС в Чернівецькій області.

«Двічі впродовж дня рятувальники м. Чернівців витягали із заметів автомобілі, котрі застрягли в обласному центрі. Так, на вул. Глиницькій фахівці Служби порятунку відбуксирували карету швидкої допомоги, лікарі якої поверталися з виклику від пацієнта, та допомогли водіям 2 легкових автомобілів на вул. Заставнянській», – йдеться у повідомленні.

Крім того, 10 вантажних автомобілів відбуксирували на автодорозі у Глибоцькому районі та 2 вантажівки у межах села Магала Новоселицького району.

Читайте також: У Карпатах насипало до 70 см снігу

Водій ще одного вантажного автомобіля не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та повністю перегородив рух транспорту на автодорозі м. Хотин – с. Мамалига в селі Данківці. Разом із ним на цій ділянці автошляху у сніговому заметі застрягли ще 2 вантажних автомобілі. Працівники Служби порятунку відбуксирували транспортні засоби, після чого рух транспорту було відновлено.

Також застряг у сніговому заметі та не міг далі рухатись вантажний автомобіль у районному центрі Заставна. Лише з допомогою рятувальників вдалося відбуксирувати вантажівку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-