Нацгвардійці передали дітям Донеччини та Луганщини 20 тонн подарунків до Миколая

Нацгвардійці передали дітям Донеччини та Луганщини 20 тонн подарунків до Миколая

Фото
Укрінформ
Близько 20 тонн подарунків до Дня Святого Миколая, зібраних волонтерами, доставили нацгвардійці дітям Донеччини та Луганщини.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

"Офіцери групи цивільно-військового співробітництва Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України за тиждень до 19 грудня розпочали поїздку містами Сходу й передають для дітей Донецької та Луганської області зібрані волонтерами з громадських організацій України та школами подарунки... У загальному, це близько 20 тонн вантажу, що вже потрапив до свята дітлахам 37 навчальних закладів, що проживають у населених пунктах Донеччини та Луганщини", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нацгвардійці в основному передають дітям канцелярські товари, одяг та іграшки, але не менш важливим є дружнє спілкування із захисниками-нацгвардійцями.

Читайте також: Біля лінії розмежування на Донбасі під наглядом поліції працюють 113 шкіл

Загалом представники Нацгвардії привітали понад півтори тисячі дітей Донбасу.

Такий гуманітарний проект, який має назву «Гвардійська родина - тобі, Україно!», було реалізовано в Добропіллі, Слов’янську, Великих Новосілках, Торецьку, Краматорську, Червоному Лимані, Попасній, Вугледарі, Маріуполі та селищах Виноградне й Талаківка. Гвардійці подолали понад 2500 км за цей час, аби вчасно передати дітям прифронтових територій подарунки до свята.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-