На Донеччині півсотні дітей-сиріт отримали сертифікати на квартири — ОДА

На Донеччині півсотні дітей-сиріт отримали сертифікати на квартири — ОДА

Фото
Укрінформ
У Донецькій області напередодні Дня Святого Маколая 51 дитина-сирота отримала сертифікати на однокімнатні квартири.

Про це у вівторок повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

На Донеччині дітеям-сиротам видали сертифікати на квартири — ОДА

«Сертифікати на 1-кімнатні квартири отримала 51 дитина-сирота із Слов’янська, Добропілля, Краматорська, Дружківки, Торецька, Покровська, Костянтинівки, Лиману, Слов’янського, Добропільського, Ясинуватського, Бахмутського та Нікольського районів, а також Сіверської, Соледарської та Черкаської ОТГ», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сертифікати сьогодні у Краматорську дітям-сиротам вручив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

Він підкреслив, що у регіоні багато інвестують у дітей та молодь, щоб вони залишалися жити на Донеччині й розбудовували цей край. «Дякую усім громадам, які також докладають зусиль для забезпечення дітей житлом та підтримують багатодітні родини», — наголосив Куць.

Читайте також: У Святогірську відкрили резиденцію Святого Миколая

В ОДА нагадали, що у цьому році квартири дітям-сиротам купували за кошти двох субвенцій — з державного та обласного бюджетів (а це 45,4 млн грн та 39,5 млн грн відповідно). Державні кошти повністю розподілили на 68 квартир та 13 будинків сімейного типу. Загалом же коштом двох субвенцій вже придбали 225 квартир і будинків. Загалом до кінця року упорядковане житло отримає щонайменше 235 дітей-сиріт.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-