У Бахмуті на Донеччині відремонтували набережну та сквер

У Бахмуті на Донеччині відремонтували набережну та сквер

Укрінформ
У місті Бахмут Донецької області за рахунок обласного фонду охорони навколишнього природного середовища відремонтували два об’єкти - набережну річки Бахмутка та сквер бульвару Металургів.

Про це повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

«У Донецькій області продовжується будівництво та реконструкція парків та скверів. Так, у Бахмуті за рахунок обласного фонду охорони навколишнього природного середовища реконструйовано набережну річки Бахмутка та сквер бульвару Металургів... Облаштування й озеленення набережної обійшлося бюджету в 17 млн 447 тисяч, скверу - 5 млн 420 тис грн», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що під час облаштування набережної виконані роботи з планування території, облаштування асфальтобетонного покриття автомобільної дороги, встановлено два дитячих майданчика, виконано озеленення набережної та ряд інших робіт.

Читайте також: Поліція спростовує фейк окупантів про хімічну аварію в Маріуполі

Другим об’єктом став оновлений Козацький парк, який реконструйовано в рамках реалізації комплексного проекту «Озеленення м.Бахмут: реконструкція екологічного скверу бульвару Металургів». Бахмутський міський голова Олексій Рева зазначив що Алея троянд, Бульвар металургів і цей сквер відтепер формують новий урбаністичний та екологічний простір у мікрорайоні Цветмет.

В рамках комплексної реалізації проекту тут було висаджено 380 дерев, 1750 чагарників та 12877 кущів троянд. І як зазначив очільник Донеччини Олександр Куць - це найбільша алея троянд в Україні і знаходиться вона саме в Бахмуті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-