Оріхівський райсуд назвав неприпустимою поведінку колеги, яка показала дулю адвокату

Оріхівський райсуд назвав неприпустимою поведінку колеги, яка показала дулю адвокату

Укрінформ
У Запорізькій області суддя показала дулю адвокату, який знімав засідання. Колектив Оріхівського райсуду назвав таку поведінку колеги неприпустимою та вирішив подати дисциплінарні скарги на дії обох учасників конфлікту.

Про це йдеться у повідомлені прес-служби Оріхівського районного суду.

"Повідомляємо, що 12 грудня 2018 року під час судового засідання з розгляду одного з кримінальних проваджень під головуванням судді Лариси Щербань між нею та адвокатом Сергієм Галчанським виник конфлікт, під час якого обидва учасники допустили поведінку, належна оцінка якої має бути надана в межах відповідних дисциплінарних проваджень", - йдеться у повідомлені.

Колектив суддів Оріхівського районного суду вважає неприпустимою та неетичною поведінку судді Щербань, і просить вибачення, як в учасників провадження, які стали безпосередніми очевидцями такої поведінки, так і перед суспільством в цілому.

"За результатами обговорення питання загальні збори суддів Оріхівського районного суду Запорізької області вирішили звернутись із дисциплінарними скаргами на дії судді Лариси Щербань та адвоката Сергія Галчанського у встановленому законом порядку", - повідомили у суді.

Відео конфлікту на сторінці у Facebook оприлюднив адвокат Сергій Галчанський.

"Я не бажаю, щоб ви мене знімали. Ви мене чуєте чи ні? Я виб’ю вам зараз всю вашу апаратуру…", – заявила на відеозаписі суддя та нецензурно висловилась.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-