На ремонт доріг Херсонщини виділили на 50 млн гривень більше, ніж торік

На ремонт доріг Херсонщини виділили на 50 млн гривень більше, ніж торік

Укрінформ
На Херсонщині сума коштів, закладених в обласний бюджет 2019 року на ремонт автомобільних доріг, перевищує суму коштів, що була закладена на це в бюджеті 2018 року, на 50 млн гривень.

Про це поінформувала у п'ятницю на сесії Херсонської обласної ради, де було прийнято обласний бюджет Херсонщини на 2019 рік, директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Вітренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На дорожнє питання у спеціальному фонді обласного бюджету (2019 року - ред.) закладено майже 400 млн гривень. Це за рахунок субвенції державного бюджету. Вони будуть спрямовуватися на утримання доріг, які передані в управління обласній державній адміністрації. Якщо порівнювати кошти на ремонт доріг у наступному році з коштами цього року, то різниця десь близько 50 млн гривень збільшення", - розповіла Вітренко.

Читайте також: На Херсонщині розробляють програму розвитку міжнародного аеропорту

Водночас сума коштів на ремонт доріг в 2019 році може бути на Херсонщині більшою ніж 400 млн гривень. За словами директора Департаменту фінансів, наразі в області ще не освоїли у повному обсязі кошти, що були передбачені на ремонт доріг у 2018 році.

"Те, що не буде освоєно до кінця року, залишиться у розпорядженні головного розпорядника - Департаменту будівництва (Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури - ред.) облдержадміністрації на наступний рік, з цільовим його призначенням", - сказала Вітренко.

Як раніше повідомляло агентство, Херсонська облада у п'ятницю прийняла профіцитний бюджет на 2019 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-