Сумщина має ресурси для патріотичного виховання молоді – замглави ОДА

Сумщина має ресурси для патріотичного виховання молоді – замглави ОДА

Укрінформ
Сьогодні на Сумщині є багато людей, які готові розвивати рух націоналізму та патріотизму.

На цьому під час обласного форуму національно-патріотичного виховання молоді, який пройшов у Сумах у четвер, 13 грудня, наголосив заступник голови Сумської облдержадміністрації Іван Боршош, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для подальшого розвитку та посилення національно-патріотичного виховання варто комплексно підходити до цього питання, а саме: поєднувати фінансові, матеріальні, інтелектуальні та людські ресурси. І на сьогодні Сумщина має такі ресурси. Насамперед нам вдалося організувати людей, які працюють в цьому напрямку. Сьогодні під одним дахом ми бачимо однодумців, які бажають розвивати рух націоналізму та патріотизму, тому одним із ключових завдань цього форуму є необхідність скоординувати цю діяльність», – зазначив посадовець.

Читайте також: Суми розвивають дуальну освіту, готуючи затребуваних на ринку праці фахівців

За його словами, як на рівні держави, так і області щороку виділяється значна сума коштів на реалізацію молодіжної політики, у тому числі з максимальним акцентом на підтримку проектів та заходів національно-патріотичного виховання.

Як відзначила голова Сумського осередку національної скаутської організації «Пласт» Ірина Березенко, це - одна з найстаріших організацій в Україні, якій вже 109 років.

«Сумський осередок був створений 2 роки тому і набирає стрімких обертів у своєму розвитку. Ми займаємося національно-патріотичним вихованням дітей і головною метою національної скаутської організації «Пласт» є виховання свідомого, всебічно розвиненого громадянина власної держави. Наразі членами осередку національної скаутської організації «Пласт» є 20 дітей з Сумщини», - зазначила Березенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-