У Полтаві суд розглядає позов Мамая до міськради

У Полтаві суд розглядає позов Мамая до міськради

Укрінформ
Полтавський окружний адміністративний суд розпочав розгляд по суті позову Олександра Мамая, який вимагає скасувати рішення про його відсторонення від посади міського голови Полтави.

Про це повідомляє полтавський телеканал "Місто".

"У Полтавському окружному адміністративному суді розпочали засідання щодо поновлення на посаді екс-мера Полтави Олександра Мамая, який повідомив, що рішення 17 позачергової сесії незаконні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня на позачерговій сесії Полтавської міськради депутати висловили недовіру меру Олександру Мамаю і достроково припинили його повноваження. Секретарем міськради і виконуючим обов'язки міського голови став Олександр Шамота.

Читайте також: Мамай отримав ще одну підозру, екс-меру Полтави загрожує до 10 років

З того часу невідомі двічі незаконно вносили до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань інформацію про те, що Мамай є міським головою Полтави. Через ці незаконні дії прокуратура 10 грудня вручила екс-меру підозру у протидії законній господарській діяльності Полтавської міської ради та в організації несанкціонованого втручання в роботу інформаційної системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-