Україну сьогодні засипле мокрим снігом, на дорогах — ожеледиця

Україну сьогодні засипле мокрим снігом, на дорогах — ожеледиця

Укрінформ
На більшій частині території України 13 грудня очікуються опади у вигляді мокрого снігу та ожеледиця на дорогах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 7 годину 13 грудня, за даними Укргідрометцентру, спостерігаються опади у вигляді мокрого снігу у Київській, Львівській, Чернігівській, Полтавській, Кіровоградській, Харківській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Дніпропетровській, Одеській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській областях та м. Києві, дощ з мокрим снігом у Волинській області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 13 грудня продовжується ускладнення погодних умов. Вдень на більшій частині території України невеликий, на Прикарпатті помірний сніг. Вітер переважно північно-західний (у південній та східній частині - південний), 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура від 4 морозу до 1 тепла, в Карпатах 5-10 морозу.

Читайте також: На Прикарпатті очікують погіршення погодних умов

Крім того, на Київщині невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний помірний. Температура по області та у Києві від 0 до 2 морозу.

Як повідомлялось, з 6 години 13 грудня заплановано обмеження в'їзду вантажних транспортних засобів у місто Київ. З 6 години у м. Києві в місцях прогнозованого скупчення вантажного транспорту заплановано встановлення 5 мобільних пунктів обігріву (Брест-Литовське шосе, Бориспільське шосе, Броварський проспект, Гостомільське та Одеське шосе).

У м. Києві організовано чергування спеціальної техніки ДСНС (проспект А.Глушкова 2 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки, Наддніпрянське шосе - 2 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки, та вул. О. Теліги 2 чоловіка особового складу 1 одиниця техніки) для надання допомоги населенню.

Здійснюється цілодобове чергування оперативного штабу ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-