До боротьби з

До боротьби з "великим снігом" долучилися понад 5 тисяч залізничників

Укрінформ
Минулої доби через великі снігопади до розчищення снігу по всій Україні було залучено понад 5 тисяч залізничників.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Україні впродовж 12 грудня залізничники активно долучилися до снігоборотьби... Загалом вчора в заходах зі снігоборотьби взяли участь 5049 залізничників, було задіяно 4 снігоочисні колійні машини", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за інформацією залізниці, від снігу очищувалися колії, перони, стрілочні переводи. Упродовж минулої доби основні заходи проводилися на території регіональних філій «Південно-Західна залізниця», «Південна залізниця» та «Одеська залізниця», де товщина снігового покрову подекуди сягала 27 см.

Читайте також: Дороги від снігу чистить майже 1700 одиниць техніки

Залізничники прибрали від снігу понад 8,2 тис. стрілочних переводів та 156 пасажирських платформ. За добу вивезено близько 2,4 тис. куб. м снігу.

Як повідомляв Укрінформ, падіння дерева та обрив контактної мережі 13 грудня затрималося кілька поїздів на Київщині.

Укрзалізниця закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови. У компанії просять пасажирів бути уважними та слухати оголошення на вокзалах. У разі виникнення зауважень та пропозицій щодо обслуговування пасажирів просять інформувати на гарячу лінію «Якість та сервіс» за номером: 0800-50-3111.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-