У прифронтовому Торецьку запускають проект ЄС для Донбасу

У прифронтовому Торецьку запускають проект ЄС для Донбасу

Укрінформ
У прифронтовому Торецьку розпочали роботу між ПРООН та адміністрацією міста у рамках Проекту підтримки ЄС на сході України

У прифронтовому місті Торецьк Донецької області розпочато роботу між ПРООН та військово-цивільною адміністрацією міста у рамках Проекту підтримки ЄС на сході України.

Про це повідомили в військово-цивільній адміністрації міста Торецьк.

«В м.Торецьк в приміщенні Молодіжного центру «TeenДім» відбулася зустріч представників військово-цивільної адміністрації міста, установ та організацій міста зі спеціалістами ПРООН... За результатами зустрічі розпочато роботу між ПРООН та військово-цивільною адміністрацією міста Торецьк», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині цьогоріч відремонтують 100 кілометрів доріг та 10 мостів

Зазначається, що ця робота охопить всі сфери життєдіяльності громади міста. На зустрічі представниками ПРООН представлені всі компоненти Проекту підтримки ЄС на Сході України – Програми відновлення та розбудови миру: місцеве самоврядування та реформа децентралізації; економічне відновлення та розвиток малого та середнього бізнесу; громадська безпека та соціальна згуртованість, підтримка реформи охорони здоров’я.

Фото: Військово-цивільна адміністрація Торецька, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-