У Рівному завершили розслідування ДТП, в якій загинув оператор та постраждала журналіст

У Рівному завершили розслідування ДТП, в якій загинув оператор та постраждала журналіст

Укрінформ
Обвинувальний акт щодо підозрюваного у смертельній ДТП у Рівному, під час якої загинув відеооператор і постраждала журналіст, - на погодженні в прокуратурі.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції

"41-річному жителю обласного центру повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. За результатами проведених слідчих дій та дев’яти експертиз, слідчі закінчили досудове розслідування і сьогодні, 11 грудня, скерували обвинувальний акт для погодження у прокуратуру", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло агентство, 1 червня цього року у вечірній час в Рівному 41-річний житель обласного центру, водій автомобіля Renault Megane, зіткнувся із автобусом Setra сполученням "Київ - Львів".

Унаслідок ДТП загинув 30-річний житель Рівного, пасажир Renault, відеооператор Валерій Мартинюк та постраждала журналіст "Четвертої влади" Анна Калаур.

Крім того, травми отримали пасажирка легковика, його водій та ще одна пасажирка автобуса.

Читайте також: ДТП у Харкові: Зайцеву знову перевірять на наркотики

Винуватцеві смертельної ДТП, згідно з санкцією статті, загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-