Снігопади і хуртовини: синоптики сказали, де чекати негоду

Снігопади і хуртовини: синоптики сказали, де чекати негоду

Карта
Укрінформ
У середу, 12 грудня, в Україні, крім Заходу, очікуються складні погодні умови: мокрий сніг, у південних та східних областях з дощем, пориви вітру 15-20 м/с, у центральних та північних областях сильний мокрий сніг, місцями хуртовини.

Про це Укрінформу повідомили у вівторок в Українському гідрометцентрі.

"12 грудня в Україні, крім західних областей, складні погодні умови: мокрий сніг, у південних та східних областях із дощем, пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, у центральних та північних областях сильний мокрий сніг, місцями хуртовини, налипання мокрого снігу; лише у західних областях без істотних опадів. На дорогах країни місцями ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Температура протягом доби від 2° тепла до 3° морозу; в Карпатах вдень 0-5° морозу.

13-14 грудня в Україні хмарно з проясненнями. Невеликий сніг, 13 грудня вночі у північних та центральних, вдень у західних областях помірний сніг; лише на сході та півдні країни без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний (у південно-східній частині - південно-східний), 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° морозу; вдень 0-4° морозу, на півдні та сході країни 1-4° тепла. У Карпатах 13 грудня невеликий сніг, 14 грудня без опадів; вночі 7-12° морозу, вдень 4-9° морозу.

15-16 грудня буде без істотних опадів, лише 16 грудня в західних, вдень і в Житомирській, Вінницькій та Одеській областях невеликий сніг. Температура вночі 2-8°, в Карпатах близько 10° морозу; вдень 0-5° морозу, у південній частині 1-4° тепла.

У Києві та по області 12 грудня також складні погодні умови: вранці та вдень сильний мокрий сніг, місцями хуртовини, налипання мокрого снігу, пориви північно-західного вітру 15-18 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура у Києві протягом доби близько 0°, по області протягом доби від 2° тепла до 3° морозу.

Читайте також: На Київ суне «великий сніг» - оголосили штормове попередження

13-14 грудня у Києві буде хмарно з проясненнями. Невеликий (вночі 13 грудня помірний сніг). На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-4° морозу.

15-16 грудня без істотних опадів. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-