Кравцов каже, що воєнний стан не вплинув на роботу УЗ в Азовському регіоні

Кравцов каже, що воєнний стан не вплинув на роботу УЗ в Азовському регіоні

Укрінформ
У ПАТ "Укрзалізниця" завчасно готувались до зимового періоду, коли навігація по Азовському морю традиційно є важкою, і більшість вантажів з морських перевезень переорієнтовуються на залізничні.

Тому на діяльність компанії запровадження воєнного стану у цьому регіоні не вплинуло.

Про це на форумі "Нова індустріалізація: спільні дії уряду та бізнесу" сказав в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми готувались до зимового періоду, коли навігація по Азовському морю традиційно є важкою, і в цей період року вантажі з морського напряму переорієнтовуються на залізничний чи на інші, більш глибоководні порти. Тому якогось ефекту на Укрзалізницю в цьому районі ми не відчуваємо, як перевізник", - сказав Кравцов.

Читайте також: Для оновлення Укрзалізниці потрібно трильйон гривень - Кравцов

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада російські прикордонники обстріляли та захопили групу з трьох кораблів українських Військово-морських сил, що здійснювали плановий похід з Одеси до Маріуполя. Після неприхованого акту агресії в Керченській протоці, Рада національної безпеки та оборони України прийняла рішення про запровадження в країні воєнного стану.

Верховна Рада на своєму позачерговому засіданні 26 листопада підтримала це рішення та ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-