Екс-голові РДА на Закарпатті продовжили арешт за “п’яну” ДТП із двома жертвами

Екс-голові РДА на Закарпатті продовжили арешт за “п’яну” ДТП із двома жертвами

Укрінформ
Колишньому керівнику Перечинської райдержадміністрації, який обвинувачується у смертельній ДТП, продовжено строк тримання під вартою на 60 днів, без можливості внесення застави.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Закарпатської обласної прокуратури Марина Безега.

“Перечинським районним судом задоволено клопотання процесуального прокурора про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб екс-керівнику Перечинської РДА, який обвинувачується у смертельній ДТП,” - зазначила вона.

Судом також відмовлено в задоволенні клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу на домашній арешт.

Читайте також: ДТП у Харкові: Зайцеву знову перевірять на наркотики

Як повідомлялося, 13 липня 2018 року голова Перечинської РДА, керуючи автомобілем Jeep Grand Cherokee, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на двох місцевих мешканок. В результаті ДТП важко травмовані жінки 66-ти та 70-ти років померли у лікарні.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України, а саме, порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. За скоєне йому загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-