У Дніпрі біля мерії підняли прапор на підтримку полонених моряків

У Дніпрі біля мерії підняли прапор на підтримку полонених моряків

Фото
Укрінформ
Дніпро долучився до всеукраїнського флешмобу на підтримку 24 полонених українських моряків з малих броньованих артилерійських катерів «Нікополь» і «Бердянськ» та буксира «Яни Капу». 

У понеділок на площі біля мерії поруч із Державним прапором і стягом Дніпра підняли знамено Військово-морських сил Збройних сил України. Символ ВМС розміром 2Х1,5 метри майорітиме тут протягом тижня, повідомила прес-служба міськради Дніпра.

«Сьогодні багато міст та областей піднімають ці прапори на підтримку Військово-морських сил. Такі акції свідчать, що територіальна громада Дніпра підтримує нашу армію, наш флот, Збройні сили. Ми можемо виграти у цій війні лише об’єднавшись», – зазначив секретар міської ради Дніпра Олександр Санжара. 

У Дніпрі підняли знамено Військово-морських сил України/ Фото Миколи М'якшикова

Прапор піднімали вихованці ліцею митно-податкової справи. 

Прапор ВМС цього дня також був піднятий біля будівлі Дніпропетровської ОДА.

Читайте також: Росія підготувала агресію на Азові фейковими новинами — єврокомісар
Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада 2018 року біля Керченської протоки російські кораблі атакували та захопили український буксир «Яни Капу» і два катери – «Бердянськ» і «Нікополь» разом з екіпажами - 24 моряки, троє з яких були поранені. Після так званого суду на території окупованого Росією Кримського півострова усіх полонених заарештували та вивезли до Москви.

Прапор ВМС вже підняли в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Києві, Львові, Кропивницькому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-