Митниця оформила тисячне авто на євробляхах

Митниця оформила тисячне авто на євробляхах

Укрінформ
Чернівецька митниця ДФС здійснила митне оформлення тисячного автомобіля марки Nissan Qashqai +2 2011 року випуску на «єврономерах». 

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

«Чернівецька митниця ДФС здійснила митне оформлення тисячного автомобіля на «єврономерах». Це був легковий транспортний засіб марки Nissan Qashqai +2 2011 року випуску. Його митна вартість становила понад 194,6 тис грн. До держбюджету громадянин сплатив майже 87,9 тис грн, з яких добровільно сплачена сума в 8500 грн через недотримання строків та умов митних режимів тимчасового ввезення або транзиту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом з 26 листопада по 10 грудня 2018 року, тобто з моменту першого оформлення транспортного засобу на іноземній реєстрації за новими правилами, до бюджету перераховано 65,8 млн грн, економія громадян склала 38,6 млн грн.

Читайте також: Податкова пояснила розмитнення "євроблях" на прикладі

Митне оформлення автомобілів, які були ввезені в митних режимах тимчасового ввезення або транзиту, здійснено 19 митницями.

Найбільшу кількість автомобілів оформлено Чернівецькою митницею (438 одиниць) та Волинською митницею (260 одиниць).

При митному оформленні 824 транспортних засобів, щодо яких порушені строки та умови митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, сплачено 7 млн грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-