В Україні тримається відлига: туман, дощ та плюсова температура

В Україні тримається відлига: туман, дощ та плюсова температура

Карта
Укрінформ
У понеділок, 10 грудня, в Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, місцями ожеледицю і туман. Температура від двох градусів морозу до п'яти тепла, на півдні - до семи градусів тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"На добу 10 грудня хмарно з проясненнями. У східних, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, більшості західних та південних областей дощ і мокрий сніг; на решті території без істотних опадів. У центральних та північних областях вночі та вранці окремі тумани. На дорогах України, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с, у східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, у більшості південних областей 2-7° тепла, вдень у західних областях 0-5° тепла”, - йдеться у повідомленні.

У Києві та області сьогодні без істотних опадів. Вранці подекуди туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с.

Температура по Києву вдень 0-2° тепла, по області - від 2° морозу до 3° тепла.

На 11-12 грудня в Україні буде хмарно.

11 грудня у східних, більшості південних та центральних областей дощ та сніг, місцями сильний, у північних областях вночі невеликі опади.

12 грудня у північних та центральних, вночі і у східних областях, вдень і у західних невеликі опади (у північних областях помірні опади); на решті території України без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с, 11 грудня в Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві 11 грудня вночі невеликі опади, вдень без опадів; 12 грудня помірні опади переважно у вигляді снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Більше не слизько: в усіх районах Києва комунальники обробили дороги

На 13 грудня в Україні прогнозується сніг і мокрий сніг, у південних та східних областях. А 14 грудня в Україні без істотних опадів. Температура вночі 0-6° морозу, в Карпатах близько 10° морозу; вдень від 3° морозу до 3° тепла, у південній частині 1-6° тепла.

У столиці 13 грудня сніг, мокрий сніг, 14 грудня без істотних опадів. Температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-