Діти з особливими потребами відкрили сезон візитів до Святого Миколая на Львівщині

Діти з особливими потребами відкрили сезон візитів до Святого Миколая на Львівщині

Фото
Укрінформ
Діти з особливими потребами — вихованці навчально-реабілітаційного центру “Джерело” відкрили сезон візитів до Святого Миколая на Львівщині.

Вони побували в його резиденції на території дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка», на Жовківщині.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"До Дня святого Миколая управління туризму та курортів ОДА спільно із партнерами організували активне дозвілля для дітей з особливими потребами - вихованців центру «Джерело» - поїздку до резиденції святого Миколая. Загалом таких мандрівок буде 7. Тому усі охочі діти зможуть гарно провести час і отримати солодкі подаруночки", - розповіла начальник управління Наталія Табака.

У резиденції діти самостійно виготовляли новорічні сувеніри у майстерні святого Миколая, здійснили квест галявиною казок, їх пригощали солодощами та наділяли подарунками від партнера - кондитерської фірми «Світоч».

Читайте також: Картина юної українки перемогла у міжнародному конкурсі "Діти не хочуть війни"

Такі поїздки організовують ще й для популяризації локацій активного та змістовного дозвілля в різдвяно-новорічний період, а також для забезпечення відпочинку для дітей з інвалідністю.

Окрім того, за словами Табаки, в управлінні напрацьовують проект створення умов для подорожей осіб з особливими потребами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-