На Сумщині відкрили текстильну фабрику

На Сумщині відкрили текстильну фабрику

Укрінформ
На території Кролевецької ОТГ на Сумщині відкрито текстильну фабрику.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Приємно, що в такий непростий для України час, попри правовий режим воєнного стану, на території прикордонної Сумщини відкриваються нові підприємства. А ще більш відрадно було почути слова керівництва фабрики, що під час її реконструкції, завезення нового обладнання та організації виробництва не було жодних перешкод і суттєвих проблем», - зазначив на відкритті підприємства голова Сумської ОДА Микола Клочко.

За його словами, сприяти і всіляко допомагати інвесторам – це спільна позиція усіх рівнів влади. А фабрика, що відкривається, має особливу історичну, економічну та соціальну цінність для Кролевецької об’єднаної територіальної громади. Тому що розташована на території колишньої ткацької фабрики та забезпечує робочими місцями жителів ОТГ. І вже сьогодні на підприємстві працює близько 100 осіб, а в наступному 2019 році планується збільшити штат до 300 працівників.

Читайте також: Завод "Океан" має бути серед підприємств оборонної промисловості - Миколаївська ОДА

Крім того, текстильна фабрика «Ярослав» є трудовим підгрунтям для студентів, які закінчують Кролевецьке вище професійне училище №23 за спеціальностями «ткач ручного художнього ткацтва», «кравець», «кравець-закрійник», «вишивальник-кравець», сприяє поліпшенню інвестиційного клімату громади.

Текстильна фабрика у місті Кролевець буде шостою в Україні фабрикою, відкритою ПП «Ярослав». Вона виробляє трикотажну білизну, домашній трикотаж, постільну білизну, спецодяг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-