У Бахмуті на Донеччині ВАЗ збив трьох школярів

У Бахмуті на Донеччині ВАЗ збив трьох школярів

Укрінформ
У Бахмуті на Донеччині автомобіль ВАЗ скоїв наїзд на школярів, які переходили дорогу. Вони отримали травми та доправлені у лікарню.

Про це у середу повідомили у поліції Донецької області.

«Сьогодні зранку, 5 грудня, на одній з вулиць міста водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на школярів, які перетинали дорогу... У результаті ДТП неповнолітні отримали травми та наразі доставлені до медустанови на діагностику», - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що ця дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8 ранку на вулиці Леваневського, де троє 11-річних дітей-пішоходів перетинали проїжджу частину.

Читайте також: ДТП у Харкові: Зайцеву знову перевірять на наркотики

На місці працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція закликала водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, та обирайти безпечний швидкісний режим особливо поблизу розташування шкільних та дошкільних навчальних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-