Канадська і китайська компанії хочуть побудувати на Херсонщині сміттєпереробний завод

Канадська і китайська компанії хочуть побудувати на Херсонщині сміттєпереробний завод

Укрінформ
Канадська компанія "Projex International Inc" та китайська компанія "Shenwu Technology Group Corporation" зацікавлені у будівництві на Херсонщині сміттєпереробного заводу.

Про це повідомила у вівторок прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

"4 грудня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв провів робочу зустріч з президентом компанії "Projex International Inc." (Канада) Фаїзом Фаїзі, а також з представниками китайської компанії "Shenwu Technology Group Corporation" Гопалом Падкі та Ясіром Шанєм, які зацікавлені у будівництві (на Херсонщині - ред.) сміттєпереробного заводу та готові вкладати кошти у розвиток області", - повідомила прес-служба ОДА.

За її інформацією, голова ОДА та представник канадської компанії вже проводили робочу зустріч 21 листопада 2017 року, і місяць по тому було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Херсонською облдержадміністрацією, китайською компанією "Shenwu Technology Group Corporation" та канадською компанією "Projex International Inc.".

Під час нинішньої зустрічі сторони обговорили питання інформування про зобов'язання "Shenwu Technology Group Corporation" щодо технологій, питання угоди про публічно-приватне партнерство та її умов, обрання місця будівництва сміттєпереробного заводу та оформлення земельної ділянки, екологічних аспектів та вимог, муніципального постачання твердих відходів, питання дозвільних процедур та ліцензування, підключення до електромережі та дозволу на продаж електричної енергії.

"Це надважливий проект для Херсонщини. Його реалізація дозволить зберегти екологію області, а також створити нові робочі місця", - зазначив Андрій Гордєєв.

Фото: Херсонська ОДА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-