Луценко хоче, аби в Одесі й області посилили патрулювання

Луценко хоче, аби в Одесі й області посилили патрулювання

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що перед правоохоронними органами стоїть завдання посилити патрулювання до кінця року на Одещині та "більш жорстко" затримувати порушників громадського порядку.

Про це він заявив на прес-конференції в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стоїть завдання посилити патрулювання в Одесі і області до кінця цього року та більш жорстко затримувати всіх, хто порушує громадський порядок, давати максимальну кваліфікацію статей Кримінального кодексу, наведення порядку в інтересах Одеси і одеситів", - сказав Луценко.

Він наголосив, що також важливим є співпраця правоохоронних органів з населенням.

"Ще одна ключова річ - співпраця з населенням. Ми відкриті до спілкування, і в разі, якщо наші обласні керівники не будуть підтверджувати слова діями, готові приймати небайдужих громадян в Києві для врегулювання ситуації. Представники і прокурорських, і слідчих підрозділів МВС прибудуть для допомоги колегам у розслідуванні особливо важливих справ", - додав Луценко.

Читайте також: В Одесі створили раду оборони міста

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли й захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

26 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях, серед них — Одеська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-