Херсонським депутатам дозволили працювати дистанційно

Херсонським депутатам дозволили працювати дистанційно

Воєнний стан
Укрінформ
Депутати Херсонської обласної ради у вівторок на сесії внесли зміни до Регламенту обласної ради - відтепер у зв'язку з оголошенням у регіоні воєнного стану депутати можуть брати участь в роботі сесії дистанційно і голосувати на відстані.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зміни до Регламенту - це йдеться про те, що на час воєнного стану, якщо терміново потрібно перерахування якихось коштів, або терміново потрібно вирішувати якісь питання в області, то обласна рада має можливість зібратися терміново протягом години, трьох годин, доби. Але якщо депутат не може бути присутнім (на сесії - ред.) особисто, він може бути присутній засобами електронного зв'язку - скайпом, WhatsApp. І це ми зараз затвердили протокольно. І під протокол дати: він (депутат - ред.) підтримує це питання чи ні», - розповів журналістам після закінчення сесії голова обласної ради Владислав Мангер.

Читайте також: Луценко - про воєнний стан: Усі страхи розганяють панікери

Він наголосив, що такі зміни до Регламенту Херсонської обласної ради необхідні для того, щоб це було оперативно, для підтримки питань обороноздатності у регіоні.

Як повідомлялося, Херсонська область - серед 10 областей України, де у зв’язку з військовою агресією Росії в Керченській протоці запроваджено воєнний стан.

Фото: Херсонські факти

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-