Херсонська облрада виділила на потреби військовослужбовців 1,4 мільйона

Херсонська облрада виділила на потреби військовослужбовців 1,4 мільйона

Укрінформ
Херсонської облрада проголосувала за зміни до обласного бюджету на 2018 рік, виділивши 1,4 млн грн з обласного бюджету на потреби дислокованих на Херсонщині військовослужбовців ЗСУ та бригади територіальної оборони області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У змінах до бюджету сьогодні враховані ті кошти, які потрібні сьогодні для обороноздатності нашої країни, для обороноздатності нашої Херсонщини. Тому ці кошти перенаправлені (в обласному бюджеті - ред.)  для цих потреб», - розповів журналістам після закінчення сесії голова обласної ради Владислав Мангер.

За його словами, ці кошти будуть направлені на закупівлю для військовослужбовців спорядження, продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, на транспортування військовослужбовців та їх облаштування в місцях дислокації.   

«Це на підтримку нашої армії та територіальної оборони», - заявив голова облради. 

Він додав, що загалом в області на ці потреби виділено з місцевих бюджетів на даний час 2,4 млн грн, з них 1 млн грн виділило місто Херсон.

Внесення вказаних змін до обласного бюджету на 2018 рік усі присутні на сесії 53 депутати обласної ради підтримали одноголосно.

Читайте також: У БПП наголошують, що воєнний стан не порушуватиме права і свободи населення

Як повідомлялося, Херсонська область - серед 10 областей України, де у зв’язку з військовою агресією Росії в Керченській протоці з 28 листопада запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-