Вибух побутового газу вщент зруйнував приватний будинок у Дніпрі

Вибух побутового газу вщент зруйнував приватний будинок у Дніпрі

Фото, відео
Укрінформ
У Соборному районі міста Дніпро на приватному подвір'ї внаслідок, ймовірно, вибуху природного (побутового) газу зруйновано будівлю, власницю тяжко травмовано.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

"3 грудня о 09:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про вибух на приватному подвір’ї, по вулиці Мандриківська Соборного району у місті Дніпро. На місце вибуху одразу було направлено рятувальників 1 державної пожежно-рятувальної частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що по прибутті підрозділом було встановлено, що, ймовірно, внаслідок вибуху природного (побутового) газу сталося руйнування окремо розташованої цегляної будівлі. В результаті події постраждала власниця 1934 року народження. За допомогою аварійно-рятувального обладнання жінку визволили з-під зруйнованих будівельних конструкцій та передали до карети швидкої медичної допомоги, після чого її госпіталізовано до обласної лікарні ім. Мечникова з попереднім діагнозом черепно-мозкова травма, стан тяжкий.

Читайте також: Гройсман пояснив, чому підвищили ціну на газ

До ліквідації події залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки підрозділів Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Причина вибуху встановлюється правоохоронними органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-