Снігопади, хуртовини, ожеледь, вітер: ДСНС закликає водіїв і пішоходів до обережності

Снігопади, хуртовини, ожеледь, вітер: ДСНС закликає водіїв і пішоходів до обережності

Укрінформ
Через снігопади, хуртовини, ожеледь та посилення вітру можливе часткове порушення руху транспорту на дорогах південних, східних та центральних областей.

Про це 1 грудня попереджає ДСНС України.

"1 грудня в Україні, крім західних областей, помірний сніг, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, удень і в Харківській областях місцями сильний сніг (приріст снігового покриву висотою 6-12 см); вдень у Приазов'ї подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу, вночі у східних, Запорізькій та Херсонській областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. На дорогах більшості областей ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Як акцентували в ДСНС, такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах вищевказаних областей.

Читайте також: Перший день зими принесе сніг, мороз та ожеледицю

На Азовському морі та у портах Маріуполь і Бердянськ, за даними Укргідрометцентру, вночі та вранці 1 грудня посилення північно-східного вітру 25-28 м/с, висота хвиль 13-15 дм, у відкритій частині моря 15-20 дм, швидке обледеніння суден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-